x

Nasza strona wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies). Korzystanie ze strony oznacza wyrażenie zgody na ich użycie. Dowiedz się więcej.

logo słówka
SŁÓWKO NA DZIŚ
artistic
artystyczny
barrister
adwokat (wyższej rangi)
le porc
wieprz
presentar a alguien
przedstawiać kogoś
agieren
działać (np. na czyjąś rzecz)
attirare i clienti
przyciągać klientów
posłuchaj
posłuchaj
posłuchaj
posłuchaj
posłuchaj
posłuchaj
reklama_slowka


DODAJ MATERIAŁ
Teraz i Ty możesz podzielić się z innymi swoją wiedzą z języka obcego!

POLITYKA PRYWATNOŚCI



Jakie dane o Tobie zbieramy?

Dane zbierane podczas rejestracji
Abyś mógł skorzystać z niektórych funkcji naszego serwisu będziesz musiał się zarejestrować. Podczas rejestracji zapytamy Cię m.in. o Twój adres email oraz hasło jakiego będziesz używał na naszej witrynie.

Dane zbierane automatycznie
Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami
Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty email przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-mail.


W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie do umożliwienia Tobie zalogowania się do naszego systemu. Rejestracja jest obowiązkowa jeżeli chcesz np. otrzymywać bezpłatne lekcje e-mailowe lub korzystać z forum językowego.

Jeżeli zapisałeś się na nasz newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci go na podany przez Ciebie e-mail. Jeśli nie masz jeszcze konta na Slowka.pl podczas rejestracji zostaniesz zapytany czy wyrażasz zgodę na otrzymywanie newslettera.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoraru zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.


W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Kontakt z użytkownikami odbywa się tylko drogą mailową lub przez system wysyłania wewnętrznych wiadomości za pośrednictwem serwisu. Kontakt mailowy ma miejsce tylko w 2 wypadkach: jeśli wyraziłeś zgodę na otrzymywanie naszego Newslettera (np. zaznaczając taką opcję w Twoim profilu) lub gdy Ty sam do nas zwrócisz się z pytaniem - odpiszemy na e-mail podany przez Ciebie w formularzu kontaktowym.


W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Po zalogowaniu się do serwisu i wybraniu przejścia do Twojego konta (opcja dostępna w menu na dole strony), możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera. Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.


Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Slowka.pl mogą wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony - wszystko po to abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Pamiętaj, że ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.


W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Twoje dane osobowe, wraz z bazami naszych danych są zabezpieczone przed wglądem osób trzecich.


Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.


Kontakt

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności pisz do nas za pośrednictwem formularza kontaktowego. Chętnie odpowiemy na Twoje pytania. Firma zbierająca Twoje dane to: Wydawnictwo Edgard ul. Belgijska 11, 02-511, Warszawa, Polska.



STREFA JĘZYKA




do góry

Copyright 2017 © slowka.pl Serwis należy do wydawnictwa Edgard jezykiobce.pl logo
Webdesign: TonikStudio.pl