O ja też uważam, że Wrocław jest przepięknym miastem. Ma on do zaoferowania bardzo dużo atrakcji. Jest on nie tylko miastem turystycznym. Ale także ma dość dużą ofertę dla studentów, więc ich też jest tam nie mało. Do tego przenosi się tam coraz więcej firm przez co staje rynek pracy się tam zwiększa. Co przyciąga do siebie mieszkańców. Podobają mi się tam mieszkania od https://promenadywroclawskie.pl/opis/opis.html i są one ulokowane w świetnej lokalizacji. Może warto tam kupić mieszkanie, a potem je komuś wynajmować. Chyba, że chcesz iść bardziej w kierunku lokali użytkowych. Ale moim zdaniem dla nich trudniej znaleźć wynajemce. Za to mieszkanie na wynajem w niezłej lokalizacji może przynieść nie mały dochód. Ja niestety nie mam takiego kapitału początkowego aby wejść w rynek nieruchomości. Sam dla siebie ledwo uzbieram na mieszkanie. Ale jakbym tylko miał takie pieniądze aby kupić jeszcze jedno mieszkanie pod wynajem to nawet bym się nie zastanawiał czy warto, bo to jest wiadomo, że warto.