Temat: Streszczenie pracy po angielsku
Hej, muszę napisać streszczenie pracy magisterskiej po angielsku i myśleć skorzystać z usług tej firmy http://iprace.livejournal.com - ktoś może powiedzieć coś więcej na ich temat? Warto?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum - Slowka.pl → Angielski - inne → Streszczenie pracy po angielsku
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej, muszę napisać streszczenie pracy magisterskiej po angielsku i myśleć skorzystać z usług tej firmy http://iprace.livejournal.com - ktoś może powiedzieć coś więcej na ich temat? Warto?
Ja bym na twoim miejscu spróbowała samemu, to nie jest takie trudne. Ja nie jestem wybitnie dobra z angielskiego a dałam radę więc naprawdę nie warto wydawać niepotrzebnie pieniędzy
Dokładnie - samodzielne tłumaczenie wcale nie jest takie trudne jak mogłoby się wydawać. Można poświęcić wiele czasu na to i jakoś się uda. Jeżeli jednak chcesz skorzystać z pomocy specjalistów to mogę polecić Ci firmę, która wykonuje naprawdę świetne tłumaczenia więc bez problemu również poradzi sobie z tym. Jeżeli Cię to interesuje to polecam firmę DAG-Center. Na pewno się nie rozczarujesz
Zgadzam się z przedmówcami, na początek warto spróbować samodzielnie napisać.
Możesz przetłumaczyć wszystko i bez żadnych problemów za pomocą naszego efektywnego, przy czym całkowicie darmowego translatora - www.m-translate.pl
Otrzymuj tylko najlepsze wyniki tłumaczenia!
Weź sobie firmę która streci ci to prawidłowo a nie samemu kombinujesz.
spróbuj sama i ewentualnie daj komuś kto zna język do sprawdzenia
hi 2 all, have nice site 2U
Może spróbuj najpierw samemu to przetłumaczyć?
Jak samemu nie spróbujesz to nic Ci to nie da. Weź się w garść i do dzieła! Na pewno dasz radę
Moim zdaniem to jest bezsensu i powinieneś próbować zrobić to sam. Jak wyjdzie źle to dopiero wtedy szukaj innych
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum - Slowka.pl → Angielski - inne → Streszczenie pracy po angielsku
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc