Temat: Rozprawka
Witam,
Jest tu ktoś w stanie pomóc mi z napisaniem rozprawki ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum - Slowka.pl → Angielski - rozterki jÄ™zykowe → Rozprawka
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Witam,
Tak. Ja chetnie pomoge. Jaki podano temat i jakie zasady? Jaki
ustanowino limit slow?
Ja też chętnie chociaż na moment wrócę do szkoły, tylko napisz dokładnie dane techniczne, na jaki temat ma to być pracą, na jaką chcesz ocenę, co powinno się w niej zawierać, na ile musi być słów, jaki jest termin oddania pracy, i czy chcesz aby w pracy używać różnorodnych słów czy raczej prostych?
Pytanie co do limitu jest nie na miejscu bo zazwyczaj się je ustala w przypadku krótszej wypowiedzi od 120 do 150 znaków..jeśli chodzi o dłuższą wypowiedź to nawet może być granica od 200 do 500 znaków w zależności chyba od potrzeb. Na wszystko trzeba być przygotowanym hhehe
Ja mam znajomą która sie takimi sprawami zajmuje. Jak ktoś aktualnie potrzebuje to śmiało prosze pisać!
Ja przy pisaniu tego rodzaju prac korzystam z internetu. Ostatnio na noy.pl znalazłam bardzo ciekawy artykuł o tym jak napisać esej po angielsku. Bardzo mi się przydał, wszystko tam jest bardzo fajnie wyjaśnione. Może Wam też się do czegoś przyda
Esej to esej, a rozprawka to rozprawka. Nie mieszajmy pojęć, okej? Wytyczne i porady jak napisać rozprawkę można znaleźć na Kocham Czytać - mam nadzieję, że pomogłem.
Need Essay writing service? Pick top service of Buy Essays online . It is the internet writing service supplier for Essay, Assignment paper, Thesis, Dissertation and so on. Additionally give an office to purchase custom papers.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum - Slowka.pl → Angielski - rozterki jÄ™zykowe → Rozprawka
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc