Temat: Multikurs

Cześć,
chciałem Was zapytać o multimedialny kurs do języka francuskiego ze strony www.multikurs.pl . Czy ktoś z Was miał już z nim styczność? Możecie coś o nim powiedzieć. Wersja demonstracyjna wygląda zachęcająca, ale sam nie wiem ...

Pomóżcie! smile

2

Odp: Multikurs

kupiłem sobie jakieś 2 tygodnie temu. Jeżeli jeszcze go nie masz, to kup go na miesiąc i zobacz czy Ci odpowiada. Moim zdaniem warto.

3

Ja mam cały kurs czyli 32 lekcje. Powiem krótko. Lepszego programu do nauki języka nie widziałem. Polecam.

4

Ja również korzystam z kursu francuskich słówek na Multikursie i jestem bardzo zadowolona! Słówka są podzielone w rozsądne grupy tematyczne, system sam dobiera mi terminy powtórek, a efekt jest taki, że większość słówek pamiętam. Od jakiegoś czasu jest też nowa, fajniejsza zresztą grafika.

Polecam bardzo smile

5

Chyba nawet spróbuje, planuje wrócić do tego języka po przerwie.

6

jest wiele takich kursów do sprawdzenia

7

ja po 50 lekcjach nic nie wiedziałem

helpful hints

8 (edytowany przez pawell212 2017-03-15 10:43:15)

Ja również polecam go.

zobacz

9

xxx

10

Ja zawsze chciaÅ‚am uczyć siÄ™ francuskiego, ale nigdy nie miaÅ‚am okazji.  Nie wiem, czy taki kurs multimedialny, dla osoby poczÄ…tkujÄ…cej  daÅ‚by cokolwiek? Czy może lepiej od razu zapisac siÄ™ do szkoÅ‚y jÄ™zykowej? WidziaÅ‚am ofertÄ™ https://lincoln.edu.pl/krakow/jezyk-francuski/ i wyglÄ…da ona ciekawie. Tylko nie wiem, czy dam radÄ™ z czasem.

11 (edytowany przez pawlo443 2017-12-10 15:04:08)

a co z kursem jest